De ‘oma’s’ treden op bij DBuren in coronatijd

De 'oma's' treden op bij DBuren

7 april traden de ‘Oma’s’ op in de tuin bij DBuren en bezorgden hiermee bewoners én begeleiding energieke afleiding. Sinds de overheidsmaatregelen tegen verspreiding van het coronavirus zijn bewoner alle dagen van de week thuis, zonder dagbesteding en zonder bezoek van ouders, familie en vrienden.

Krentenbrodenactie groot succes

Krentenbroodactie groot succes

Ouders, familie en vrienden van bewoners schreven zich massaal in voor de krentenbrodenactie van DBuren. Op 31 oktober konden we 397 heerlijke krentenbroden van Bakkerij Bril afleveren bij onze afnemers. Hiermee haalden we € 1400 op voor DBuren.

DBuren viert drie mijlpalen

BBQ 2019

Met een zonovergoten en gezellige barbecue vierden bewoners, begeleiders, ouders en naastbetrokkenen zaterdag 7 september drie mijlpalen: het 5-jarig bestaan van de Oudervereniging DBuren, het 2-jarig bestaan van DBuren en vooral hoe fijn het is dat de heerlijke tuin nu klaar is!

Bewoners proberen belevenistafel uit

2019-05-belevenistafel

Op woensdag 15 mei probeerden bewoners van DBuren de belevenistafel ‘Hopla’. Bewoners waren zeer gemotiveerd en de begeleiding kreeg deskundige uitleg van leverancier OnWijs. De belevenistafel komt op ons verlanglijstje te staan! En DBuren onderzoekt de mogelijkheden om zo’n tafel samen met andere woonvormen aan te schaffen. Bekijk ook het filmpje op onze facebookpagina.

DBuren viert 1-jarig bestaan

2018-09-1-jarig-bestaan

We vieren ons 1-jarig bestaan…vol trots! Het was (en is) een feestje voor en door de bewoners…Waar een paar mensen durven te dromen dragen inmiddels een heleboel mensen de werkelijkheid…