PHOTO-2019-08-08-08-40-13

Mijn naam is Bram

Ik ben de zoon van John en Trudie en de jongere broer van Jonneke.

Ik ben geboren op 21 januari 1991.
Door medisch falen ontstond er een tetraplegie, ten gevolge van perinataal energie tekort. Tja... moeilijke woorden, waar ik niets van begrijp, maar concreet komt het er op neer, dat ik:

  • kan spreken middels gebaren en klanken
  • kan lopen met onderbeenkokers
  • één hand functie heb
  • functioneer op een leeftijd van ongeveer vier jaar.
  • Genoeg dus, om ontzettend van het leven te genieten!

Vanaf de oprichting in 2002 woon ik in ONS HUIS samen met Joris, Cécile, Renée Judith, Wiess en Bram. Meestal heb ik het goed naar mijn zin. Iedereen is daar hartstikke lief voor me: Het leuke is, er is zo veel te doen! Vooral buiten! Ik schoffel, hark en veeg en ’s avonds doe ik de schuurdeur op slot en haal ik de post uit de brievenbus. Eigenlijk zou je kunnen zeggen, dat ik een beetje de conciërge ben...

En als het regent dan heb ik binnen in de bijkeuken een werkbank, waar ik aan kan timmeren! Soms mis ik een maatje in Ons Huis en daarom ga ik nu bij DBuren wonen. Ik ben tien jaar naar de Daniël de Brouwerschool in Wilp gegaan, heb drie jaar bij de Hoogelandsehof gewerkt en sinds april dit jaar ga ik vier dagen in de week naar HOUT en GROEN. De vrijdagmiddag werk ik bij mijn vader in Wiesel .

Geweldig vind ik dat! Ik help mijn vader met het verzorgen van de schapen en kippen. En natuurlijk timmer ik hier ook in de schuur. Ik heb zelfs een echte accuboormachine! Soms ga ik logeren bij mijn ouders in Wiesel. En helemaal gezellig wordt het, wanneer mijn grote zus met haar vriend Norman ook komen. Dan drinken we samen een biertje! Over mijn zus gesproken... iedere week ga ik twee keer bij haar spinnen in haar sportschool Bewegen Bij Buitenhuis….want fietsen is mijn andere grote hobby!