Mahijs
Bram
Anna
Stella
Simone
Rineke
Pim
Remco
Niels
Bewoner Rineke

Rineke

Hoi, ik ben Rineke, geboren in Apeldoorn op 9 augustus 1973. 

Ik heb een lieve mama, één zus en twee broers.

Ook ben ik tante van twee nichtjes en vier neefjes en oud-tante van Jesse, Nina, Daan, Sem, Niene, Fedde en Jurre. 

Mijn schooltijd heb ik doorgebracht op de Doggersbank en de Zonnehoek. Vanaf mijn 20e werk ik bij ‘s Heerenloo, dus ik heb mijn eerste jubileum al gevierd! 

Voor de Corona-periode werkte ik de hele week bij Brasserie “de Zon”, maar toen werd het allemaal anders. Ik kon nog maar twee dagen in de week naar de brasserie en daardoor verloor ik mijn houvast. Ik heb toen met de leiding van DBuren gekeken bij zorgboerderij MaNatuurlijk in Terwolde. Dat vond ik eerst heel spannend, maar nu heb ik het er heel erg naar mijn zin. Ik help 2 dagen per week mee met de verzorging van de dieren, werk in de tuin, verwerk groenten en fruit voor de verkoop, doe inpakwerk en nog veel meer…..een hele gezellige werkplek voor mij! Ook ga ik 2 dagen per week op mijn driewieler naar Brasserie “de Zon” waar ik met veel plezier werk. Daar doe ik van alles…..strijk de was, sta in de afwaskeuken, in de brasserie help ik met schoonmaken en in de bediening. Ik vind het heel leuk om tijdens de “vrijdagavondhap” te werken en één keer per maand werk ik op de zaterdag. Ook help ik mee met de extra’s zoals buffetten, feestjes en met de feestdagen.

Ik ga ook 2 dagen per week gezellig naar mijn moeder. 

Met heel veel plezier woon ik bij DBuren, waar het gezellig is met m’n medebewoners en de leiding. We maken er graag met z’n allen een feestje van, maar dat kan natuurlijk niet altijd.

Ik fiets graag op mijn eigen driewieler of met de leiding op de duofiets. Verder hou ik van kleuren, sjoelen, puzzelen, foto’s maken en doe ik graag een spelletje op de computer of op m’n tablet. Voor de vrolijke noot luister ik graag naar Nederlandstalige muziek. Ik hou niet van ruzie en harde geluiden.

Mahijs
Bram
Anna
Stella
Simone
Rineke
Pim
Remco
Niels

Oudervereniging DBuren | Het Sparrenbos 23 | 7325 AN Apeldoorn

06-82140207 | info@dburen.nl | KvK 60507608 | RSIN 853941063 


 Oudervereniging DBuren is een Algemeen Nut Beogende Instelling en heeft de bijbehorende ANBI status. 

Alle openbare documenten verbonden aan het voeren van Oudervereniging DBuren kunt U opvragen via info@dburen.nl