Krentenbrood actie

KRENTENBROODACTIE

Wie eenmaal het krentenbrood van bakker Bril uit Voorst geproefd heeft, wil nog wel graag een keer zo’n brood kopen!Hierdoor was de krentenbrood actie, die DBuren samen met bakker Bril hadden bedacht, wederom een succes! Iedereen ging aan de slag en zo werden er 221 broden verkocht….aan familie, vrienden, (oud) collega’s, buren en mensen die […]

Een gezond 2022

Wij wensen iedereen die zich afgelopen jaar ingezet heeft voor DBuren heerlijke ontspannen dagen en een gezond 2022!

Dburen klussendag

Het was weer nationale Dburen klussendag en er is veel gedaan! Ook weer fijn hoor om zo samen aan te pakken.

DBuren heeft ANBI-status

ANBI-logo

Oudervereniging DBuren heef een ANBI-status toegekend gekregen (RSIN-nummer RSIN 853941063). ANBI staat voor Algemeen Nut Beogende Instelling.

Ook de voortuin is klaar

Voortuin betegeld

Vanaf dit voorjaar hebben bewoners, begeleiding en familie hard gewerkt aan de voortuin: een heg is geplaatst en medio oktober is het tegelpad aangelegd. Nu kunnen we de ramen ook veilig lappen! En medio november zijn er diverse grassen en hortensia’s geplant. Wat is dat mooi geworden!

Lekkere groenten uit eigen tuin

Peter, Mathijs, Bram en wat familie werkten vanaf mei iedere week een aantal uren in de groentetuin. Al het schoffelen, wieden, sproeien, zaaien, uitdunnen, opbinden, leverde lekkere gezonde en onbespoten spekbonen, wortels, courgettes, pompoenen, aarbeien, frambozen, tomaten, andijvie, sla en prei op. Toch jammer dat die hazen de bietenplanten tot twee keer toe erg lekker […]

De ‘oma’s’ treden op bij DBuren in coronatijd

De 'oma's' treden op bij DBuren

7 april traden de ‘Oma’s’ op in de tuin bij DBuren en bezorgden hiermee bewoners én begeleiding energieke afleiding. Sinds de overheidsmaatregelen tegen verspreiding van het coronavirus zijn bewoners alle dagen van de week thuis, zonder dagbesteding en zonder bezoek van ouders, familie en vrienden.

Krentenbrodenactie groot succes

Krentenbroodactie groot succes

Ouders, familie en vrienden van bewoners schreven zich massaal in voor de krentenbrodenactie van DBuren. Op 31 oktober konden we 397 heerlijke krentenbroden van Bakkerij Bril afleveren bij onze afnemers. Hiermee haalden we € 1400 op voor DBuren.