Mahijs
Bram
Anna
Stella
Simone
Rineke
Pim
Remco
Niels
Bewoner Mathijs

Mijn naam is Mathijs

Ik ben 29 jaar. 

Ik ben Mathijs en op 13 juni 1994 zeven weken te vroeg geboren. Daar heb ik een hersenbeschadiging aan over gehouden waardoor ik spastisch en slechtziend ben. Ook heb ik een verstandelijke beperking. 

Ik ben een vrolijke en gezellige jongen, zit in een rolstoel en hou van muziek, computerspelletjes en gezellige dingen doen met mijn vrienden en familie. Ik ben assistent coach bij G-korfbal bij Devinco in Deventer. Ieder jaar ga ik met mijn vriend Robert naar Dauwpop en op vakantie naar BIO in Arnhem. 

Ik werk 3 dagen per week als hulpboer bij Zorgboerderij Verdandi in Loenen (Groote Modderkolk). Daar werk ik met de dieren en doe ik allerlei klussen die nodig zijn. Tractorrijden vind ik het allerleukste om te doen. Op de andere doordeweekse dagen ben ik thuis om uit te rusten en om naar fysiotherapie te gaan. 

Ik woon sinds september 2017 bij DBuren en dat is echt mijn thuis. De begeleiders kennen mij goed en weten wat ik nodig heb als ik dat zelf lastig vind om aan te geven. Ik ga iedere week op woensdag naar mijn vader en mijn moeder komt iedere week bij mij op visite. Ook ga ik regelmatig bij mijn vader of moeder logeren of mee op bezoek bij familie. 

Ik wil graag zoveel mogelijk dingen doen die iedereen in het dagelijks leven doet: boodschappen, uitgaan, werken, etc. Dit kost me wel veel energie. Daarom ga ik regelmatig even bijtanken door rustig met mijn iPad of iPhone muziek te luisteren, een computerspelletje te spelen of tv te kijken. 

Vroeger ging ik naar de peutergroep Kiki bij revalidatiecentrum Kastanjehof (nu Klimmendaal). En van mijn 4e tot 13e jaar zat ik op Mariëndael Apeldoorn (nu Kroonpad), een school voor speciaal onderwijs. Daarna heb ik 2 jaar op Mariëndael Arnhem (nu Prisma) gezeten. Ik ben toen overgestapt naar de Daniël de Brouwerschool (ZMLK) en ben daar tot mijn 20e verjaardag met veel plezier naartoe gegaan. Ik ken mijn huisgenoot Bram al vanaf deze school.

Mahijs
Bram
Anna
Stella
Simone
Rineke
Pim
Remco
Niels

Oudervereniging DBuren | Het Sparrenbos 23 | 7325 AN Apeldoorn

06-82140207 | info@dburen.nl | KvK 60507608 | RSIN 853941063 


 Oudervereniging DBuren is een Algemeen Nut Beogende Instelling en heeft de bijbehorende ANBI status. 

Alle openbare documenten verbonden aan het voeren van Oudervereniging DBuren kunt U opvragen via info@dburen.nl