Mahijs
Bram
Anna
Stella
Simone
Rineke
Pim
Remco
Niels
Bewoner Niels

Mijn naam is Niels

Ik heet Niels en ben thuis geboren op 28 juni 1997 in Apeldoorn. Toen ik 6 weken oud was kreeg ik meningitis (hersenvliesontsteking). Na een lange periode van het WKZ te Utrecht en het Juliana Ziekenhuis kwam ik thuis. Via de Luchtballon en het Kinderdagcentrum Doggersbank kwam ik in augustus 2002 op de Zonnehoek in Apeldoorn. Ik heb een oudere broer die Sander heet.

Ik ben een enthousiaste, beweeglijke stevig gebouwde  jongeman die graag kletst. Ik houd van films kijken, Nederlandstalige muziek luisteren en koken vind ik leuk. Twee keer per week ga ik naar de sportschool.

Ik heb op de Zonnehoek gezeten en heb inmiddels de veilige muren van de school verlaten. Stage lopen vond ik te gek, zo heb ik al veel geleerd van de groenteboer Sjoerd Veeneman, mocht ik stage lopen bij WSV en Victoria Boys en bediende ik de klanten in ‘het oude Kantongerecht’ op de zaterdagen, nu loop ik met heel veel trots 4 dagen bij Van der Valk de Cantharel als keukenhulp in de productiekeuken.

Ik vind het leuk om klusjes te doen of mijn oma te helpen bij het boodschappen doen, Geerlof helpen met klusjes in en rondom het huis. Ook bij DBuren help ik geregeld mee met allerlei klusjes.

Ik word heel rustig van het meerijden op de motor en ben heel stoer met mijn eigen leren jas en helm. Alles wat ik leuk vind moet niet al te lang duren want concentreren is best heel lastig als je naast het autist zijn ook last hebt van het soms super lastige ADHD.

Mahijs
Bram
Anna
Stella
Simone
Rineke
Pim
Remco
Niels

Oudervereniging DBuren | Het Sparrenbos 23 | 7325 AN Apeldoorn

06-82140207 | info@dburen.nl | KvK 60507608 | RSIN 853941063 


 Oudervereniging DBuren is een Algemeen Nut Beogende Instelling en heeft de bijbehorende ANBI status. 

Alle openbare documenten verbonden aan het voeren van Oudervereniging DBuren kunt U opvragen via info@dburen.nl