Mahijs
Bram
Anna
Stella
Simone
Rineke
Pim
Remco
Niels
Mahijs
Bram
Anna
Stella
Simone
Rineke
Pim
Remco
Niels
Bewoner Remco

Mijn naam is Pim

Ik ben Pim en ik ben geboren op 3 juni 1997 in Doetinchem.

Mijn ouders heten Marianne en Harry en ik ben de grote broer van mijn 3 jongere zussen Meike, Elke en Marre.

Mijn ontwikkeling verliep langzamer dan die van leeftijdsgenoten en in de loop der jaren werd geconstateerd dat ik een verstandelijke beperking heb en klassiek autisme. Ik heb veel tijd nodig om alle prikkels te verwerken die het dagelijkse leven en de wereld om mij heen met zich meebrengt.

Ik heb op “de Prinsenhof” gezeten (speciaal basis onderwijs) en daarna op “de Zonnehoek” (een ZMLK school). Op “de Zonnehoek” heb ik tijdens stages ontdekt dat ik het fijn vind om buiten te werken. In tuinen, plantsoenen en in het bos.

Ik heb 2 jaar bij ’s Heerenloo gewoond. Maar sinds 1 mei 2019 woon ik bij DBuren. Hier heb ik een mooi groot appartement. Ook ben ik sinds kort drie dagen per week aan het werk op Landgoed “Het Woudhuis”. Dit is een nieuw project van de afdeling “hout en Groen” van ’s Heerenloo.

Ik ben een vrolijk, gezellig en behulpzaam. Ik help graag met opruimen en klussen in de tuin. In mijn vrije tijd ga ik graag, samen met mijn oom Max, op pad met de trein.We reizen dan naar het Spoorwegmuseum, Schiphol of naar modelspoorbanen en treinbeurzen. Maar ook een rondje “treinen” door Nederland doen we graag.

Oudervereniging DBuren | Het Sparrenbos 23 | 7325 AN Apeldoorn

06-82140207 | info@dburen.nl | KvK 60507608 | RSIN 853941063 


 Oudervereniging DBuren is een Algemeen Nut Beogende Instelling en heeft de bijbehorende ANBI status. 

Alle openbare documenten verbonden aan het voeren van Oudervereniging DBuren kunt U opvragen via info@dburen.nl