thomas

Mijn naam is Thomas

Ik ben 27 jaar

Ik ben geboren op 11 november 1990. Mijn ouders zijn Harry de Wilde en Wilma van Gurp. Ik heb 2 broers, John en Robin.Ook heb ik al 3 nichtjes, Nina ( 25-11-2007 ), Silvie ( 02-06-2013 ) en Lynn ( 03-12-2015 ).

Ik heb een vorm autisme, een chromosoomafwijking en een verstandelijke beperking. Mijn loopbaan tot nu toe: via Pippo en de Doggersbank kwam ik in 1996 terecht op de Van Voorthuysenschool. Tijdens mijn schoolperiode heb ik stage gelopen bij Beekman Onderdelen, De druk, een drukkerij in Vaassen, na verhuizing werd dit drukkerij De Vlijt in Epe.

Toen ik bijna 20 was heb ik de school verlaten en ben in sept. 2010 begonnenbij De Vlijt in Epe. Ik heb hier met ontzettend veel plezier gewerkt.Wegens bezuinigingen moest De Vlijt eind 2014 sluiten. Toen kwam ik terecht bij Het Oude Kantongerecht, dit bleek uiteindelijk niet de juiste keuze.Ik ben daar weggegaan en sinds juni 2015 werk ik met veel plezier bij het Matenveld.

Ik zit op paardrijden bij Pothoven, ga 1 keer in de 3 weken naar Meet and Eat bij de Klup. Dit is gezamenlijk eten voorbereiden, koken en dan samen eten. Ook luister ik graag naar Nederlands- en Engelstalige muziek. Af en toe ga ik met mijn moeder naar een concert van Jan Smit, Nick en Simon of Guus Meeuwis. Ik vind het ook leuk om samen met mijn familie met de hond in het bos te gaan lopen. Klusjes doen vind ik ook leuk, bijv. voor mensen de container aan de straat zetten, de buurman helpen met de stoep vegen of mijn moeder helpen met de tuin.